Käsittelemme henkilötietojasi hyvin turvallisesti ja voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti 25. toukokuuta 2018 alkaen. Tässä käytännössä kuvataan, miten keräämme henkilötietoja, oikeuksiasi, ja miten voit ottaa meihin yhteyttä käytäntöjemme suhteen. 

2. Sisällysluettelo 

Tietosuojakäytäntö 

2 Sisällysluettelo 

2.1 Henkilötiedot ja käsittely 

2.2 Käsittelyn luokittelu 

2.3 Yhteydenotto ja tarjouspyyntö 

2.3.1 Nykyiset asiakkaat 

2.3.2 Entiset asiakkaat 

2.4 Muut tarkoitukset henkilötietojen käsittelyyn 

2.5 Suoramarkkinointi ja siitä luopuminen 

2.6 Alaikäiset ja palvelumme 

2.7 Kenen kanssa jaamme henkilö​tietoja? 

2.8 Miten suojaamme henkilötietoja 

2.9 Oikeudet ja valinnat 

2.10 Evästeet 

2.11 Linkit ulkoisille verkkosivustoille 

2.12 Yhteystiedot 

2.13 Käytäntöjen muutokset 

2.1 Henkilötiedot ja käsittely 

Henkilötiedot ovat tietoja, jotka voidaan yhdistää tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön. Tämä sisältää esimerkiksi nimet, IP-osoitteet ja yhteystiedot. 

Henkilötietojen käsittely sisältää sen, mitä henkilötiedoille tapahtuu. Esimerkiksi tietojen kerääminen, organisointi, mukauttaminen ja poistaminen. Sekä järjestelmästä että luonnollisesta henkilöstä. 

2.2 Käsittelyn luokittelu 

2.3 Yhteydenotto ja tarjouspyyntö 

Yhteydenotto- ja tarjouspyyntöihin tallennamme nimen, sähköpostin, puhelinnumeron, yrityksen nimen, verkkosivuston, mitä palveluita haluat meiltä, ja valinnaisen viestin. 

Käsittelemme näitä henkilötietoja voidaksemme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle tarjouksia. Käytämme näitä henkilötietoja tyydyttääksemme sekä meidän että sinun kiinnostuksesi, että voimme käsitellä kiinnostuksen ilmaisupyyntöä. Näitä tietoja säilytetään kaksi vuotta (24 kuukautta) viimeisen yhteydenoton jälkeen. 

2.3.1 Nykyiset asiakkaat

Nykyisiltä asiakkailta tallennamme yhteydenottopyynnön yhteydessä saamamme tiedot. Tallennamme myös yhteistyön aikana meille antamasi tiedot, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua.

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin palveluitamme käytetään ja niin kauan kuin laki velvoittaa säilyttämään tiedot. Esimerkiksi kirjanpitolaki, jossa on lain velvoite säilyttää tiedot vähintään seitsemän vuoden ajan. 

2.3.2 Entiset asiakkaat 

Entisistä asiakkaista olemme tallentaneet yhteydenottopyynnön yhteydessä saamamme tiedot avustaaksemme tai antaaksemme palveluita tarvittaessa. Tallensimme myös tiedot, jotka saimme yhteistyön aikana. 

Henkilötietoja säilytetään kaksi vuotta (24 kuukautta) tai niin kauan kuin laki velvoittaa säilyttämään tietoja. Esimerkiksi kirjanpitolaki, jossa on lain velvoite säilyttää tiedot vähintään seitsemän vuoden ajan. 

2.4 Muut tarkoitukset henkilötietojen käsittelyyn 

Digitaalisissa kanavissa ja palveluissa keräämämme tiedot me ja kumppanimme käsittelemme yllä kuvatulla tavalla, mutta myös seuraaviin tarkoituksiin: 

  • Tilastoihin, analyyseihin ja markkinatutkimuksiin 
  • Järjestelmän hallintaan 
  • Sivujemme ja palveluidemme arviointiin, testaukseen ja parantamiseen jne. 
  • Asiaankuuluvan viestinnän, palveluiden ja tarjousten luomiseen ja kohdentamiseen. Esimerkiksi asiakkaiden profiloinnin ja segmentoinnin perusteella.

Käsiteltäviä tietoja ovat esimerkiksi nimi, sähköposti, puhelinnumero, yrityksen nimi, verkkosivusto, tunnistetiedot, sijaintitiedot, mitä palveluita haluat meiltä, ja valinnainen viesti. Lisäksi tekniset tiedot, kuten mitä laitetta käytät, IP-osoite, yksilöllinen laitetunnus, evästetiedot sekä selaintyyppi. Keruu tapahtuu sekä lomakkeilla, sosiaalisessa mediassa että materiaalia ladattaessa. 

Henkilötietojen käsittely ja tallentaminen on tarpeen tyydyttääksemme meidän ja sinun kiinnostuksesi yhteydenpitoon ja palvelujemme kehittämiseen. Tämä oikeutettu etu on myös oikeusperuste henkilötietojen tallentamiselle. Arvioimme, että oikeutettu etumme ottaa yhteyttä ja kehittää palveluitamme on suurempi kuin kiinnostuksesi yksityisyyden suojaamiseen. 

2.5 Suoramarkkinointi ja siitä luopuminen 

Suoramarkkinointimme tapahtuu pääasiassa sähköpostilla, tekstiviestillä tai kohdennetulla mainonnalla. Käsittelemme henkilötietoja suoramarkkinointia varten perustuen oikeutettuun kiinnostukseemme tarjota palveluitamme. Arvioimme, että oikeutettu etumme ottaa yhteyttä ja kehittää palveluitamme on suurempi kuin kiinnostuksesi yksityisyyden suojaamiseen. Jos haluat pidättyä suoramarkkinoinnista, ota meihin yhteyttä osoitteella info@brabag.se 

2.6 Alaikäiset ja palvelumme 

Antaessasi henkilö​​tietoja hyväksyt, että käsittelemme henkilötietoja. Samalla vakuutat olevasi vähintään 18-vuotias tai että sinulla on huoltajan suostumus henkilötietojen käsittelyyn. 

2.7 Kenen kanssa jaamme henkilö​tietoja? 

Jaamme henkilötietoja muille yrityksille ja organisaatioille, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme. Teemme tämän liiketoiminnan johtamiseksi ja kehittämiseksi. 

Voimme jakaa tietoja ja henkilö​tietoja kumppaneidemme, freelancereiden ja palvelujemme suorittamiseen osallistuvien yritysten kanssa. Arvioimme, että oikeutettu etumme tarjota palveluita parhaalla mahdollisella tavalla on suurempi kuin kiinnostuksesi yksityisyytesi suojaamiseen.

2.8 Miten suojaamme henkilötietoja 

Käytämme ulkoisia tietojärjestelmiä ja -palveluja henkilötietojen tallentamiseen. Esimerkiksi kirjautumistietojen salauspalveluja tai Google-tuotteita tietojen tallentamiseen. 

Henkilötietoja jaetaan vain henkilöille tai yrityksille, jotka tarvitsevat henkilötietojasi palveluidemme suorittamiseksi. 

2.9 Oikeudet ja valinnat 

Sinulla käyttäjänä on oikeus pyytää rekisteriote henkilötiedoista, joita meillä on sinusta. Virheiden sattuessa voit pyytää niiden korjaamista. Sinulla on myös oikeus pyytää, että poistamme henkilötiedot, jotka meillä on sinusta. Voit myös pyytää näiden rajoittamista tai vastustaa tietyntyyppistä tekemäämme käsittelyä. Voit myös pyytää henkilö​​tietoja otettavaksi mukaan toiselle toimijalle. Jos haluat käyttää oikeuksiasi, voit ottaa yhteyttä meihin osoitteella info@brabag.se

2.10 Evästeet

Eväste on tieto, jonka verkkosivusto tallentaa käyttäjän tietokoneelle. Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi ja jotta tietyt toiminnot toimisivat oikein. Evästeessä on myös mahdollista seurata käyttäjän selaamista, mikä antaa meille mahdollisuuden mukauttaa vierailusi. Evästeitä käytetään myös tilastoihin siitä, miten verkkosivustoa käytetään, sekä kohdennettuihin tarjouksiin ja markkinointiin. 

Sinulla käyttäjänä on mahdollisuus määrittää, miten selaimesi käsittelee evästeitä. Voit esimerkiksi asettaa, että haluat ilmoituksen, kun eväste haluaa tallentaa, mikä voidaan yleensä hyväksyä tai hylätä. Jos hylkäät evästeet, jotkin verkkopalvelumme saattavat lakata toimimasta oikein. 

2.11 Linkit ulkoisille verkkosivustoille 

Sivustolla www.brabag.se on ulkopuolisten tahojen linkkejä. Me emme valvo näiden sivujen sisältöä, emmekä ole vastuussa niistä. Kun käytät muita verkkosivustoja, suosittelemme, että luet henkilötietojen käsittelyn ehdot.

2.12 Yhteystiedot 

www.brabag.se
info@brabag.se

2.13 Käytäntöjen muutokset 

Saatamme muuttaa tätä käytäntöä muun muassa nykyisen tietosuojalainsäädännön muutosten vuoksi. Uusin versio on aina saatavilla verkkosivustollamme 

Viimeksi päivitetty: 2021-07-08